Bikken en Klikken

Bikken en Klikken

Speuren naar verborgen geheimen van de stad tijdens dit stadsuitje!

Vanaf

€ 29,50

per persoon
5 uur
v.a. 12
GPS Menutocht

GPS Menutocht

Kaartlezen niet uw ding? Oriënteren met een GPS – iedereen kan het!

Vanaf

€ 31,00

per persoon
5 uur
v.a. 12
Budget Uitje

Budget Uitje

Kies één van onze stadsuitjes en eindig met een heerlijk pizza arrangement

Vanaf

€ 31,00

per persoon
5 uur
v.a. 12
App in the City

App in the City

Interactieve stadsontdekkingstocht met diverse foto- en filmopdrachten!

Vanaf

€ 33,50

per persoon
5 uur
v.a. 12
Criminal City Game

Criminal City Game

Ontdek de dark side of town met deze maffia game!

Vanaf

€ 33,50

per persoon
5 uur
v.a. 12
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje in Apeldoorn

Bedrijfsuitje voor een all-in prijs

Voor uw bedrijfsuitje in Apeldoorn bent u bij ons aan het juiste adres. Apeldoorn is een mooie stad die bekent staat op haar schitterende stadsparken. Deze geven de moderne stad een rustieke uitstraling.

Uitjes en Eten neemt voor u al het werk uit handen. Uw bedrijfsuitje Apeldoorn wordt geheel verzorgd met een leuk spel, een enthousiaste begeleider en lekker en eten drinken. Kijk snel naar de verschillende bedrijfsuitjes en groepsuitjes!

Genieten, ontdekken, teambuilding en natuurlijk lekker eten en drinken staan bij Uitjes en Eten voorop. Wij organiseren vele en diversen bedrijfsuitjes. Dit doen wij al jaren lang. Met onze ervaring wordt jullie bedrijfsuitje een groot succes.

Hieronder vindt u een selectie van de bedrijfsuitjes die Uitjes en Eten aanbiedt in Apeldoorn. Voor meer bedrijfsuitjes in Apeldoorn klikt u hier.

Specialist in groepsuitjes

Apeldoorn, de perfecte combinatie van een historische binnenstad met een moderne uitstraling. Met Paleis ´t Loo als perfect voorbeeld biedt Apeldoorn beeldschone cultuur en architectuur voor iedere bezoeker. Niet te missen is dat Apeldoorn het middelpunt van Nederlands grootste bos- en natuurgebied de Veluwe is. Deze uitstekende locatie verleend zich prima voor een leuke groepsuitje of bedrijfsuitje.

Met trekpleisters zoals Paleis ´t Loo, de Apenheul, Familiepretpark Koningin Juliana Toren en natuurlijk de uitgestrekte Veluwe die rondom de stad liggen, trekt Apeldoorn jaarlijks vele bezoekers. Veel monumentale panden met een frisse en moderne uitstraling zorgen voor een leuke en unieke combinatie van oud en nieuw.

Personeelsuitje Apeldoorn

Personeelsuitje in Apeldoorn? Bij Uitjes en Eten bent u aan het goed adres! Elk personeelsuitje wordt op maat geregeld naar al uw persoonlijke wensen. Onze enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat uw uitje een succes wordt. Van de ontvangst tot de afsluiting, van de activiteit tot de catering, Uitjes en Eten regelt het voor u!

Groepsuitje Apeldoorn

>Ontdek het kloppende hart van de Veluwe. Deze attractieve stad, met onder andere de Apenheul en Paleis Het Loo is de perfecte locatie voor uw groepsuitje. Een groepsuitje als familieuitje, vriendenuitje, vrijgezellenuitje of toch een bedrijfsuitje? Uitjes en Eten regelt het voor u!

Puzzeltocht Apeldoorn

Een puzzeltocht of speurtocht door Apeldoorn? Dan bent u bij Uitjes en Eten aan het goede adres! Tijdens een puzzeltocht door Apeldoorn ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Zo kunt u in Apeldoorn kiezen voor verschillende uitjes, zoals; Bikken en Klikken, Wie is de Rat, Stads Gamen etc.

GPS tocht Apeldoorn

Het is bij Uitjes en Eten mogelijk om Apeldoorn te ontdekken met een GPS. Dit kan met onze bedrijfsuitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. Onze bedrijfsuitjes en groepsuitjes worden gecombineerd met diverse ludieke, uitdagende en originele opdrachten. Welk team neemt de GPS Trofee mee naar huis?

Teambuilding Apeldoorn

Communicatie, samenwerking en plezier maken. Daar draait het om bij een Teambuilding programma van Uitjes en Eten. Al onze programma´s zijn in combinatie met heerlijk eten en drinken. Wilt u een Teambuilding programma doen in Apeldoorn? Dat is mogelijk! Uitjes en Eten helpt u graag bij het optimaliseren van de samenwerking binnen uw bedrijf

Rijksweg 47
1871PE SCHOORL


Heeft u een vraag? Stuur een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


Wij steunen de volgende doelen:

         


 

Scroll naar boven